AlgemeenTelefonisch goed geholpen bij de keuze van het product. Duidelijke uitleg en hulp. Een zeer vriendelijke dame dus het pre-sales proces is top. Maar nu het aftersales proces...
VerzendingPakket zou donderdag op Hemelvaart dag bezorgd worden.Dat is fijn want ik ben vanaf vrijdag het hele weekend weg.
Donderdag einde van de dag in de Post NL app: "Uw pakket is vertraagd en komt morgenmiddag...grrr
Vrijdagmiddag ik in Drenthe. Notificatie. Uw pakket is afgeleverd? Huh?? Ik zit op de fiets dus niet bij mij thuis.
En ja hoor. Gewoon voor de deur neergezet zonder neerzet toestemming. Sterker nog. Als ik niet ben dan is de tweede keuze de Spar hier in de buurt.
Staat zo aangegeven in mijn Post NL instellingen. Ik zaterdag Coolblue gebeld. Nee, die konden er er ook niets aan doen en ik kon zelf Post NL bellen. Ja ja op zaterdag???
Zondagavond bij thuiskomst-geen printer van Coolblue. Pakket is weg. Precies waar ik al bang voor was.
Niet bij de buren-nergens. En nu zegt Coolblue dat ij bij Post NL erachter aan moet? Nee dat is de omgekeerde wereld.
Post NL is jullie leverancier. Die maken een fout. Dus lossen JULLIE het op. Niet ik!!!