Azerty

Zolang je alleen maar besteld en geen service nodig hebt gaat het nog. Vind ze traag betreft service.

Heb per ongeluk bij de retour iets meegestuurd wat ook mee terug moest en dat is niet gebeurd. Heb dit meerdere keren aangegeven en is nooit bevestigd. Uiteindelijk bleek het niet erbij te zitten.

Heb bij Azerty al vaker besteld maar deze review gaat over een PSU. De Corsair RM650. Naast dat ik goedkope PSU's afraad mijn ervaring met Azerty.

De PSU heeft een coil whine (hoge toon). Ik kwam hier achter toen ik een tijdje mijn desktop gebruikte zonder GPU via de iGPU. Al die tijd gedacht dat het de GPU is.

Gelijk een melding gedaan bij Azerty voor garantie. De melding gedaan op 11-5-2025 en mede doordat ik de kabels moest nazenden heeft de behandeling geduurd tot 26-5-2025.

Lang verhaal kort heeft Azery niks kunnen constateren en zit ik nog steeds met een PSU met coil whine en heb ik maar een nieuwe besteld maar niet en nooit meer bij Azerty. Het geluid is duidelijk te horen en dit lijkt gewoon op ontkenning.

Scorekaart voor Azerty