Azerty

Van een vriend gehoord dat Azerty een van de meest betrouwbare plekken was om PC onderdelen te halen, en dat geloof ik wel.

Een goede combinatie van goede prijzen, duidelijke product beschrijvingen met nuttig informatie, zoals het feit dat mijn CPU waarschijnlijk een BIOS update nodig ging hebben voordat hij werkte, wat op de meeste andere webshops niet vermeld stond. Het feit dat ze zoveel acties hebben lopen voor merken, waarbij je vaak een gratis game of tegoed kan verdienen, maakte het feit dat ik helaas repair-onderdelen moest kopen een stuk beter te trekken.

Had eerst een ouder model moederbord besteld ter vervanging van mijn kapotte, maar nadat bleek dat de CPU ook kapot was, heb ik besloten gelijk voor een upgrade te gaan, waarna ik gemakkelijk mijn gekochte moederbord retour heb gestuurd en een andere heb besteld.

Het retour sturen was niet helemaal duidelijk, en het feit dat je zelf een verzendlabel moest regelen was een beetje onhandig. Dat de kosten voor mij zijn is begrijpelijk, maar het was handiger geweest om gelijk een verzendlabel te krijgen, en dan bijvoorbeeld alleen het geld min de vezendkosten teruggestort te krijgen.

Levering is super snel, omdat ze eigenlijk alles in voorraad hebben.

Vanwege wat verwarring bij het retour sturen een korte vraag via email naar de klantenservice gestuurd, maar daar kreeg ik helaas pas de volgende dag antwoord op. Niet verkeerd, maar toen was het pakketje al lang opgestuurd.

Scorekaart voor Azerty