ALTERNATE.nl

Ze zijn niet de goedkoopste, maar als je hele pc incl. alle materialen daarvoor moet halen vind ik dat ze een goede prijs range hebben.

Daarbij kan ik natuurlijk hoop besparen door bij verschillende leveranciers materialen in bestelling te zetten maar dan krijg je verschillende bezorgtijden en pakketdiensten. En nu krijg je tenminste alles op dezelfde moment bezorgd.

Naast dat vind ik hun pc builder ideaal om materialen samen te stellen zodat je bijna niks vergeet (was zelf rgb controller en 1 fan vergeten, wel aparte track and trace gekomen maar kwam samen binnen dus geen probleem).

Zelf IT opleiding gehad dus gekozen om het niet door hun te laten assembleren, andere reden ook is dat ik vind dat ze wel veel vragen voor assembleren.

Bij de builder heb je een opties om alles in de winkelwagen te doen. Dus over het algemeen loopt bestelproces vlekkeloos.

Zelf gekozen om zaterdag te bezorgen, vond alleen wel prettiger als het 's ochtends / begin middag kwam. Nu kwamen de pakketten eind van de middag.

Alle onderdelen werken. Merkte wel bij 1 van me monitor dozen een gat zitten, maar geen materiële schade opgelopen dus was verder in orde

Ik had nog aanvullende vragen over acties, en daarbij werd ik goed geholpen.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl