Megekko

Ewa ja, waar moet ik beginnen?.. Megekko is een goudmijn die iedereen 1 keer in hun leven moet bezichtigen. Er is geen betere plek om elektronische apparaten te bestellen, (etcetera) If you know you know. Ik bestel hier sinds 1 jaar hardware en ik ben nog nooit teleurgesteld geraakt. Nouja, misschien 1 keer toen het stervens druk was bij de bezorgdiensten, mijn pakket werd daardoor 1 dag later afgeleverd :(. Alles word keurig netjes verpakt in de juiste verpakking/bescherming. Ik heb een eigen pc gebouwd dankzij Megekko. Betere prijzen zijn zelden ergens anders te zien! Ik heb werkelijkwaar geen idee waar ik over kan klagen. M'n net aangeschafte 5070 TI TUF ga ik mooi vervangen door de 5080 TUF. Ik had net iets meer power nodig. Ik ga proberen om een paar maanden niet op jullie website te kijken voor iets leuks. Dat gaat ingewikkeld worden maar bezoek Megekko met mate voor je eigen (portemonne)!

Ondanks vermeld: "niet afleveren bij buren", werd er toch aangebeld bij de buren nadat de bezorger 1 seconde had gewacht na het aanbellen. Er moest ook een handtekening vermeld worden maar deze heb ik echter niet zelf ondertekend. Ik heb verder 2 fijne buren dus dat is het probleem niet. Kom je echter 2 deuren verder dan is het een andere wereld :).. Bezorger had vast heel veel haast!

Jullie hebben mij 1 keer te woord gestaan per mail, volgens mij, en dat was een prima ervaring :) ! Als er iets slechts was dan had ik dat zeker onthouden!
Kom weer terug op Twitch, het was erg gezellig de laatste keer met kerst. Ik wil ook best vrijwillig op Twitch voor jullie werken ;P.. Nee maar t zou echt tof zijn als jullie weer op Twitch komen. Jullie missen veel kansen om nog zichtbaarder te zijn.

Scorekaart voor Megekko