AlgemeenIk heb bij Paradigit een nieuwe videokaart besteld. Via de Tweakers Pricewatch ben ik op hun site terecht gekomen, omdat zij één van de goedkoopste aanbieders waren.
Het bestelproces ging rap en voorspoedig en de volgende dag had ik de videokaart in huis.
Ik kreeg de indruk dat de kaart al eens aan iemand anders verkocht was. De doos had verscheidene beschadigingen en ook het schuimrubber in de doos was niet onbeschadigd.
De garantiestickers/zegels waren heel slordig op het antistatische zakje geplakt, maar online zag ik dat dat niet ongebruikelijk is bij Gigabyte. Plus de zegels gingen stuk toen ik ze los maakte, dus ik denk dat het zakje niet geopend is geweest.
De videokaart rook heel erg naar rook. Ik vermoed dat dit door het fabricageproces gekomen is, want hij functioneert prima.
Beetje vage ervaring, maar met een goed resultaat. Ik vond het niet nodig om hiervoor contact met de klantenservice op te nemen.
De doos met de videokaart was verpakt in een ruimere doos, opgevuld met papier. Dit is prima. Het is een veilige manier om te verzenden.
De verzending/bezorging was heel rap. De dag na bestellen had ik het pakje in huis.