AlgemeenAlternate is een (web)winkel waar ik al vaker besteld heb. In de fysieke winkel ben ik zelf nooit geweest, maar (de service in) de webwinkel is zo goed en makkelijk dat ik dat niet nodig heb geacht.
Producten zijn zeer eenvoudig te vinden en de prijs is meestal niet de duurste.
Het wordt snel geleverd en de communicatie erover is erg goed. Het enige minpunt vind ik dat ze DHL gebruiken, ik heb daar zulke slechte ervaringen mee dat ik al bang ben zodra ik zie als een besteld product door hun geleverd wordt. Dit keer bestelde ik een prijzige oled monitor en hield mijn hart vast of dit netjes en op tijd geleverd zou worden. Daar kan alternate dan verder niks aan doen, maar DHL is echt af te raden. Verder kun je op alle manieren (ook achteraf) betalen wat fijn is.
Het product was op tijd, de doos waar de monitor in verstuurd werd was stevig en robuust, alleen is de bezorgdienst DHL geen goede bezorger. Ik heb serieus regelmatig gehad dat ik de hele dag thuis bleef om op iets te wachten en dat ze daarna een mail stuurden dat ik niet thuis was en de bezorging een andere dag zou komen. Ik heb daar al een klacht over ingediend maar daar doen ze niks mee. Of ze zetten het gewoon voor de deur, of ze zetten zelf hun handtekening en zetten het dan voor de deur. Het is jammer dat een goede winkel DHL nog gebruikt.