Coolblue.nl

Levering zelf was prima, betreft wasmachine die het 4 jaar goed gedaan heeft.
Machine is nu echter stuk gegaan, en klantenservice werkt niet mee aan bevredigende oplossing.

LG Wasmachine stuk na 4 jaar met dusdanige schade dat het intern niet meer te repareren viel volgens lokale monteur (leuk dat wasmachines voor het drukken van de kosten met stukjes plastic aan elkaar verbonden zijn, minder leuk als dat uit elkaar knalt bij normaal gebruik).

Beroep gedaan op redelijke levensduur, en aangeboden om het op te lossen met stukje compensatie van CoolBlue zodat we een nieuwe order bij ze konden uitgeven en de boel konden afsluiten.

Simpele oplossing zou je denken! Nee, ik moest zélf maar de onderzoekskosten betalen, en heb lang moeten steggelen voordat ze zelfs ook maar de daadwerkelijke gebruiksduur in de gaten hadden (waarbij de helpdesk medewerker in eerste instantie rekende met 14 jaar ipv 4 en me de deur wees dat er niks mogelijk was). Werd tevens gerekend met een niet-geïndexeerde prijsklasse voor het apparaat, wat jaren aan verwachte levensduur van de casus afhaalde.

Uiteindelijk een aanbod gekregen dat ik de onderzoekskosten zelf zou betalen maar kon nadeclareren (waarom pakt CoolBlue dit zelf niet op en word dit op mij afgeschoven?🤡), met de kanttekening dat als zou blijken dat dit gebruikersschade was er geen vergoeding over het apparaat zou komen (los ervan dat hier absoluut geen sprake van was). Vertrouwen volledig kwijt, en maar ergens anders een andere machine gekocht.

Dit hele voorval is bijzonder betreurenswaardig, had zó simpel opgelost kunnen worden.

Jammer, had toch echt liever die glimlach en vele toekomstige aankopen gehad!

Scorekaart voor Coolblue.nl