AlgemeenIedereen die op deze pagina komt is waarschijnlijk bekend met de usp van HelloTv; mooie deals aanbieden. En dat is ze weer eens gelukt! Ik had een lg G5 77 inch op het oog, en nu kan ik de tv zelf daadwerkelijke voor mijn eigen ogen hebben!
Het is altijd fijn om gewoon een "gesprek" te hebben ipv dat het voelt alsof je wat moet kopen. Ik werd geïnformeerd, we hebben de voor en nadelen van de bepaalde pakketten besproken (denk aan garantie/installatie) & al met al ben ik zeer tevreden.
De betaling liep wat minder soepel, maar met de hedendaagse technologie loopt het soms minder soepel dus vergeef ik het ze, het was uiteindelijk super snel opgelost door Thoren. Van punt a tot z heeft hij mij geholpen met de aankoop.
Niets op aan te merken. Betaald, afspraak gemaakt, straks toekijken hoe alles wordt gemonteerd & genieten maar.
KlantenservicePerfecte service zoals eerder aangegeven. De koop was bizar snel beklonken en over de expertise & vriendelijkheid ban Thoren kan ik alleen maar een duim omhoog geven.