Megekko

Ik heb toch even snel een tweakers account aangemaakt omdat ik een review over megecko wou schrijven,

Ik heb vorige week een bestellingen gedaan alleen had ik zelf niet goed gekeken naar de lever tijd dit ging over een Turtle Beach Stealth 600X Gen3 Wireless Gaming headset en een trust muistmat xxl

Helaas keek ik bij de trust muismat xxl niet goed naar de leverdatum waardoor mij pakket vertraging zal oplopen. Ik werd hier meteen van op de hoogte gesteld en het mail contact met megecko was zo vlot en snel dat ik mijn bestelling heb gewijzigd en dat het alsnog de volgende dag aankwam.

Ik heb dit zeer zelden meegemaakt bij webshops, klantvriendelijkheid , snelheid , maar ook het meedenken met de klant was super.

Spullen/levering/ en megecko is TOP! Ik bestel in de toekomst altijd mijn spullen hier.

Turtle Beach Stealth 600X Gen3 Wireless Gaming headset AANRADER! Bied een breed scala aan platforms en prijskwaliteit top.

Ook de trust muismat XXL prijs kwaliteit uitstekend

Dit bericht wou ik graag delen met jullie alle.

Alles is zonder schade geleverd , met name omdat de producten worden verzonden in sterke kartonnen dozen en er word niet bezuinigd op bubbelplastic! Levering TOP.

Zoals hierboven beschreven ik ben meer dan tevreden en heb een klantenservice als megecko zelden meegemaakt.

Scorekaart voor Megekko