AlgemeenUiterst onaangename eigenaar Johan, oplichters. Blijf weg van deze oplichters. Ik kocht de laptop voor € 2099, maar deze had niet de exacte schermspecificaties. Ik besloot het de volgende dag onmiddellijk terug te sturen, de brutale eigenaar en het kleine persoon vertelden me dat hij 10% van het bedrag zou houden. En zo gebeurde het, ze stalen zomaar 200 euro. Ik heb aangifte gedaan bij de politie wegens verduistering. Koop daar nooit iets! Het is niet toegestaan om tijdens de bedenktijd van 14 dagen kosten in rekening te brengen. Anders is het diefstal. De laptop werd 20 minuten getest, terug in de doos gedaan en teruggestuurd. Ik heb solide bewijsmateriaal en andere mensen zullen samen met mij een class action-rechtszaak aanspannen tegen deze dieven. Iedereen die mee wil doen, schrijf mij alstublieft.
VerzendingDe bezorging was op tijd en de bezorging was een tragedie
KlantenserviceZeer slechte klantenservice, incompetent, onbeleefd en liegend, Vooral de eigenaar Johan.
Beste Ivailo,
Bedankt voor je review.
Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over je aankoop. We doen ons best om elke klant goed te helpen, dus het is jammer dat dit zo gelopen is.
Je gaf aan dat de laptop niet helemaal voldeed aan je verwachtingen en dat je hem daarom snel hebt teruggestuurd. Dat snappen we natuurlijk. Wel willen we graag uitleggen waarom er kosten in rekening zijn gebracht.
Bij Game-Outlet hanteren we een retourbeleid waarbij we – volgens de wet – een vergoeding mogen inhouden als een product beschadigd of gebruikt retour komt. In jouw geval kwam de laptop retour zonder beschermdoos, waardoor de originele verpakking flink beschadigd was. Ook had de laptop gebruikerssporen. Daardoor kunnen we het product niet meer als nieuw verkopen.
Daarom is er een bedrag van het aankoopbedrag afgehaald. Dat hebben we eerder ook per mail toegelicht, maar het lijkt erop dat dat niet helemaal goed is overgekomen.
Hopelijk kun je alsnog een laptop vinden die wél helemaal past bij wat je zoekt.
Frans
Team Game-Outlet NL