AlgemeenNaar de winkel in Utrecht (Parijs boulevard) gegaan om een mooie systeemcamera uit te zoeken. We zijn heel vriendelijk en kundig geholpen. Er werd alle tijd voor ons genomen en zelfs toen we voorstelde om even ergens te lunchen in erover na te denken stonden ze daar helemaal voor open (voelde me dus niet gepushed om zo snel mogelijk te beslissen, heel fijn aangezien dit geen broodje hummus is wat je koopt). Er werd ook goed meegedacht in welke kit dan te bestellen, kijkende naar wat we zochten, om zo gunstig mogelijk uit te komen. Uiteindelijk een Canon R7 met twee lezen aangeschaft. Nu nog even wachten tot de camera binnen is, maar heb nu al zin om ermee aan de slag te gaan. Zou deze winkel zeker aanraden, kundig en vriendelijk personeel.
Heel erg bedankt voor je uitgebreide review! Wat fijn om te lezen dat je zo vriendelijk en kundig bent geholpen in onze winkel in Utrecht en dat er echt de tijd voor je werd genomen. We vinden het belangrijk dat je in alle rust een goede keuze kunt maken, zeker bij zo’n mooie aankoop. Alvast heel veel plezier met je Canon R7-set en we hopen dat je er straks fantastische momenten mee vastlegt. Graag tot een volgende keer!