AlgemeenWat een fijne ervaring met mijn recente aankoop van een nieuwe GamePC! Ik had een behoorlijke bestelling geplaatst, vol enthousiasme voor mijn nieuwe setup. Echter, zoals dat soms gaat, kwam ik er een paar uur later achter dat ik één cruciale Case Fan was vergeten toe te voegen.
Natuurlijk wilde ik deze direct nabestellen, maar de extra verzendkosten van bijna zes euro voelden een beetje onnodig zo kort na mijn eerste, grote order. Ik besloot contact op te nemen met de klantenservice en was aangenaam verrast door de snelle reactie. Binnen een kwartier had ik al antwoord!
Hoewel een gecombineerde verzending helaas niet mogelijk was, boden ze mij zonder enige aarzeling een mooie korting op de verzendkosten aan. Dit vond ik ontzettend netjes, zeker gezien het feit dat ik net een aankoop van rond de 800 euro had gedaan.
Al met al ben ik zeer tevreden met de klantenservice. Ze reageerden snel, waren begripvol en kwamen direct met een passende oplossing. Een dikke pluim voor deze webshop! Dankjewel voor de goede service.
Zonder enige moeite een snelle reactie, met een fijne oplossing.
Dankjewel Claudia