Megekko

Zeer teleurstellende retourervaring

Ik heb meerdere keren bij Megekko besteld, maar na deze ervaring nooit meer. Mijn retour van een videokaart werd ten onrechte afgekeurd vanwege een zogenaamd beschadigde GPU support bracket, terwijl de 'schade' later eenvoudig weg te poetsen bleek. In plaats van een snelle oplossing moest ik in totaal wekenlang wachten op uiteindelijk een bizarre oplossing. Er werd een terugbetaling met 10% waardemindering aangeboden, gebaseerd op 'schade' aan een onderdeel dat niet essentieel is voor de functionering van de videokaart. Het feit dat ze enkel bereikbaar zijn via e-mail is opmerkelijk. Via een telefoontje had mijn kwestie makkelijk besproken kunnen worden binnen 1 dag, maar via e-mail heeft dit zeker wekenlang geduurd.

Uiteindelijk heb ik de videokaart zelf maar verkocht. Als ik had geweten hoe omslachtig en klantonvriendelijk het retourproces is, had ik hier nooit iets gekocht. Ik zal anderen dus ook afraden om hier te bestellen. Liever wat extra geld betalen om zeker te weten dat je fatsoenlijke service krijgt als er wat mis is.

Klachtmail werd direct doorgestuurd naar / opgepakt door de afdeling retouren zonder excuses voor de slechte ervaring die ik heb gehad met de afhandeling van mijn retour (duurde te lang, bizarre waardemindering, etc.). Dit gaf mij het idee dat het totaal niet serieus wordt genomen.

Scorekaart voor Megekko