ALTERNATE.nl

Ik heb al een paar keer artikelen bij Alternate besteld en tot nu toe ben ik nog nooit teleurgesteld. De webshop is overzichtelijk en de consument wordt ook niet beladen met (overmatige) opties om de aankoopprijs te vergroten zoals extra garantie. Ik heb deze webshop des tijds en voor mijn meest recente aankoop gebruikt omdat zij voor mijn doeleinden het meest ruime assortiment en ook de laagste prijs hadden. Mijn beslissing om Alternate te gebruiken werd ook beïnvloed door de positieve ervaringen van een vriend die de website al vanaf het begin gebruikt.

Grote (of waardevolle) pakketten worden naar mijn ervaring bezorgd door de bezorgservice van Alternate zelf terwijl kleinere bestellingen door DHL gehanteerd worden. Tot nu toe heb ik nog nooit een probleem gehad met de manier waarop bestellingen gehanteerd worden.

Ik heb helaas een defect product ontvangen maar omdat deze binnen de garantieperiode het defect vertoonde kon ik het retourneren. Wegens de feestdagen en vermoedelijke drukte duurde het iets langer voor mijn retourzending om behandeld te worden. De behandeling werd echter binnen dertig minuten voltooid en een vervanging werd dan ook opgestuurd. Ik denk dat ik gewoon ongeluk had maar ik als consument werd verder niet benadeeld.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl