DataIO

Niet de eerste keer dat ik bij deze webshop iets besteld heb; zowel het zoeken op de website als het bestellen zelf gaan makkelijk. De enige opmerking die ik zou kunnen verzinnen zijn misschien de soms wat beperkte zoekfilters die tegelijk actief kunnen zijn: deze ondersteunen bij USB-sticks bijvoorbeeld maar 1 soort aansluiting tegelijk (waar ik op zoek was naar een stick met zowel A- als C-aansluiting).

Na bestelling 's middags de volgende dag in huis; precies zoals geadverteerd. Enige puntje was wel dat - ondanks dat voor de verzendoptie via brievenbuspakje was gekozen - deze in een ietwat dikker doosje is verstuurd (en daardoor is geleverd als "normaal" pakketje).

Positief verrast door de klantenservice! Ik had een bestelling geplaatst van 2 SD-kaartjes en een USB-stick. Een klein uurtje na bestellen werd ik opgebeld door DataIO: ze hadden de bestelde USB-stick misschien nog wel liggen, maar boden inmiddels ook een nieuwer, sneller model aan voor een paar euro minder. Hun vraag was of ze mijn bestelde product konden vervangen door het nieuwere model (incl. restitutie van het verschil in kosten). Dat noem ik nou nog eens proactieve klantenservice!

Scorekaart voor DataIO