Megekko

Ik zie een hoop mensen een review schrijven omdat ze kans maken op een prijs.
Deze review is uit eigenbeweging. Altijd leuk om een prijs te kunnen winnen, dat snap ik ook :-)

Maar ik maak al heel lang gebruik van Megekko voor mijn IT benodigd heden, ik denk al vanaf de eerste dag dat ze zijn gestart (Ik kan me nog herinneren dat ik mijn eerste bestelling deed en dat vond ik wel spannend omdat er nog geen reviews beschikbaar waren).

Maar ze hebben mij nog nooit teleurgesteld in al die jaren en vandaar dat ik het ook eens tijd vond voor een review over deze webwinkel.

Het systeem werkt goed, ze zijn niet (altijd) de goedkoopste maar betrouwbaarheid is mij ook wat waard.

De levering was de volgende dag al na bestelling. Dat process is dus erg goed geregeld. Het is natuurlijk altijd nog de vraag op PostNL het ook daadwerkelijk lukt op te leveren maar dat was in mijn geval dus wel zo.

Ik heb in het verleden wel eens een artikel gehad dat defect raakte binnen de garantie periode. Dat process was zeer eenvoudig en werkte goed. Het product is toen netjes vervangen door een nieuw exemplaar. Ze hebben daar een goed retour process voor ingeregeld. Je krijgt dan ook een retour label.

Alles verloopt heel soepel.

Scorekaart voor Megekko