AlgemeenAl sinds tijden naar tevredenheid gebruik gemaakt van de service van Megekko.
Nu had ik een paar maanden geleden een aantal nieuwe HD's besteld. Deze werden met DHL verstuurd door Megekko, maar helaas zonder aantekening.
Dit is uiteindelijk netjes opgelost door de klantenservice. Vandaar ook een uitstekend voor de klantenservice in deze.
Dit was een zeer ongelukkige samenloop vanomstandigheden. Waar Megekko de bal heeft laten vallen, naar mijn idee, is het feit dat ze een pakket ter waarde van 900,- onaangetekend met DHL verzonden hebben.
DHL maakt er vervolgens een potje van door een keer de deadline niet te halen en vervolgens het pakket, onbeheerd, bij een verkeerd adres achter te laten.
Daar was ik niet van op de hoogte en DHL gaf ana het bij mijnadres achtergelaten te hebben.
Ervanuitgaande dat het daarmee verloren was gegaan, een restitutie aangevraagd bij Megekko. Dat duurde helaas even, maar dit is uiteindelijk wel netjes afgehandeld.
Wat schetst mijn verbazing: Twee maanden na dato staat de bewoner van het foutieve adres aan de deur met het pakket! Was na ontvangst door omstandigheden in de trapkast terecht gekomen en toen vergeten.
Aangezien ik van Megekko netjes geld terug had gekregen ook netjes de vondst aangemeld bij hen en direct een retour zending toegestuurd gekregen.
Ik wil Megekko vooral meegeven dat ze geen pakketten van boven de 100,- onaangetekend laten versturen. Dat is op zijn minst slecht te noemen.
Ondanks het debacle zoals hierboven beschreven altijd netjes en geduldig door de klantenservice te woord gestaan en snel reactie mogen ontvangen op mijn vragen via de mail.
Daarnaast een goodiepakket aangeboden gekregen vanwege het retourneren van de vermistte schijven.
Dus, de klantenservice een dikke voldoende, wat mij betreft.