AlgemeenIk plaatste twee dure bestellingen met slechts enkele minuten ertussen. Eén werd verzonden via PostNL en kwam de volgende dag aan. De andere, via DHL, liep volledig mis — geen echte bezorgpoging, onterecht gemarkeerd als “gemist” en doorgestuurd naar een afhaalpunt met beperkte openingstijden. Ik moest het zelf ophalen, wat het hele idee van thuisbezorging ondermijnt.
De klantenservice reageerde snel, maar nam totaal geen verantwoordelijkheid. Ik werd telkens gevraagd om te wachten en kreeg geen enkele echte hulp. Pas na meerdere klachten hebben ze DHL gecontacteerd — te laat om nog iets uit te maken.
Toen ik het pakket eindelijk opende, bleek de verpakking van het moederbord niet verzegeld en zat de CPU-socketdeksel los. Ik heb het gemeld voor het geval er later problemen ontstaan.
Dit was mijn eerste én laatste bestelling bij Megekko. Levering, service en productverwerking stelden zwaar teleur. Als er iets misgaat, sta je er alleen voor.
De verzending was een ramp. Eén pakket kwam via PostNL netjes aan, het andere via DHL werd nooit bezorgd, onterecht als “gemist” gemarkeerd en direct naar een afhaalpunt gestuurd. Geen tweede poging, geen flexibiliteit. Het hele proces was frustrerend en maakt thuisbezorging totaal zinloos.
KlantenserviceKlantenservice reageerde snel, maar nam totaal geen verantwoordelijkheid. Ze boden geen oplossing, bleven herhalen dat ik moest wachten en schakelden DHL pas in na meerdere klachten. Ik voelde me totaal niet serieus genomen. Als er iets misgaat, sta je er helemaal alleen voor.