AlgemeenMeerdere keren al besteld bij alternate en nog nooit iets raars meegemaakt.
Verzenden gaat snel, genoeg betaalopties en de filter opties in de winkel zijn ook goed afgesteld. Ze hebben een reservatie systeem zodat je product niet uitverkocht is voordat je hebt betaald (Volgens mij houden ze hem 30-40 minuten gereserveerd in je mandje)
Dit is fijn als je een build aan het samen stellen bent en je niet ineens bij het betalen 1 product niet meer kan bestellen.
Ze hebben ook een heel groot assortiment dus een hele pc bestellen bij alternate is prima te doen.
Ik heb eigenlijk helemaal geen slechte ervaringen gehad met deze winkel en ik denk dan ook helemaal niet na of ik hier wel zou moeten bestellen omdat ik weet dat als er een probleem zou zijn het wel snel en goed zou worden opgelost.
Je kan hier dus prima winkelen!
Verzending is altijd goed verpakt en snel, als je voor 11 uur besteld kan je zelfs een beetje extra betalen om diezelfde dag nog het product in huis te hebben wat volgens mij niemand anders aanbied kwa componenten winkels. Mits het op voorraad is natuurlijk.
KlantenserviceMeerdere keren al contact gehad met de klantenservice, een keer om een order te annuleren en dit ging snel, zelfde dag reactie en binnen een paar dagen had ik het geld alweer op de rekening.
Heb ook met het kopen van een nieuwe videokaart dat er 10 dagen later een actie kwam met een gratis spel, weer contact opgenomen en ze hadden mij alsnog een key opgestuurd wat ik ook heel coulant vind en zeker niet vanzelf sprekend zou zijn. Dit ging om ordernummer : 258296567