AlgemeenIk wilde een nieuwe laptop voor mijn zelf. Via de filters kwam ik al snel op een mooie lenovo legion laptop terecht. Maar moet ook aangeven de prijsverhouding met andere computer winkels is ook erg scherp. Na onderzoek wat de betaal methodes zijn moet ik wel aangeven dat zij de meeste hebben.
Vooral Klarna spreekt mij aan omdat tegenwoordig links en rechts wel bedrijven helaas verzwijgen of zij failliet gaan. Is mij al een keer overkomen.
Na betaald te hebben via Klarna was ik ook verbaast dat zij voor 12 uur besteld de zelfde dag bezorgd kon worden..
Na betaald te hebben en ook de optie zelfde dag verzending. Was ik echt verbaast dat de bestelling verwerkt was om 12:30 en mijn bestelling om 20:42 geleverd was.
KlantenserviceKlanten service moet ik wel aangeven dat zij goed zijn. Goede uitleg over retouren en garantie. Je kan via de portal makkelijk een service ticket aanmaken. Maar waarom zij geen 5 sterren krijgen is omdat je helaas zoals de meeste geen telefoon nummer hebt om hun vragen te stellen of advies.