AlgemeenIk maak weliswaar kans op een prijs, maar dat heeft mijn review verder absoluut niet beïnvloed (zie rest review).
Ik had voor het eerst sinds lang weer eens een nieuwe PC nodig, dus ik heb afgelopen week een complete nieuwe PC aan onderdelen besteld. Sowieso ben ik al jaren tevreden klant bij Azerty: ze hebben in de afgelopen 10+ jaar diverse PCs, NUC, onderdelen, reparaties, etc. geleverd en dat altijd keurig gedaan.
De levering verliep keurig conform de verwachtingen die werden geschept tijdens het bestelproces. De producten werden allemaal verzameld en in één keer verstuurd, en de tracking links en updates werkten naar behoren. Aan de doos was verder niet te zien wat de inhoud was (helaas tegenwoordig ook wel eens een dingetje), dus dat was ook goed gedaan. De inhoud van de doos was slim ingepakt: zoveel mogelijk spullen goed 'strak' op elkaar gepakt, zodat de verpakkingen en inhoud niet beschadigd konden raken, en de rest van de ruimte was opgevuld met luchtzakken en de pakbon.
KlantenserviceAzerty reageert snel, luistert naar je vragen, en omdat je wordt geholpen door kundige medewerkers, begrijpen ze ook echt wat je wensen & eisen zijn. Je krijgt daarbij gevraagd én ongevraagd advies over keuzes.
Kortom, er wordt meegedacht met je als klant en dat kan ik zeer waarderen. Ik hoop dat winkels als Azerty altijd blijven bestaan.