Azerty

Ik bestel inmiddels al een tijd bij Azerty.nl en ben altijd erg tevreden geweest.
Voor meerdere PC builds heb ik hier componenten gekocht, en tot nu toe heb ik nooit problemen gehad. Bestellingen worden snel geleverd, zijn netjes verpakt en kloppen altijd met wat ik heb besteld.

Wat ik ook erg waardeer, is dat Azerty vaak scherpe prijzen biedt en regelmatig bij de goedkoopste aanbieders hoort. Het aanbod is ruim en overzichtelijk, waardoor het makkelijk is om de juiste onderdelen te vinden.

Kortom: een betrouwbare webshop waar ik met een gerust hart blijf bestellen.

De levering bij Azerty.nl is altijd uitstekend geregeld. Bestellingen worden snel verzonden, goed verpakt en komen netjes aan. In al mijn aankopen is er nog nooit iets vergeten, beschadigd of verkeerd geleverd. Alles klopt gewoon zoals je het verwacht.

Voor mij straalt dat betrouwbaarheid en zorg uit. Precies wat je wilt bij het bestellen van belangrijke componenten.

Ik heb nog nooit contact hoeven opnemen met de klantenservice van Azerty, en dat beschouw ik als iets positiefs. Alles verloopt telkens probleemloos: correcte levering, goede producten en duidelijke communicatie. Geen vragen, geen gedoe. Precies zoals je hoopt.

Scorekaart voor Azerty