ALTERNATE.nl

In januari besloot ik een gaming PC te bouwen voor mezelf en na wat research kwam ik op een aantal sites terecht waar ik onderdelen zou kunnen bestellen, waaronder de website van Alternate. Ik vind het een super fijne website, want het is overzichtelijk, er is veel productinformatie, ze hadden hier een aantal onderdelen die ik nergens anders echt makkelijk kon krijgen en vaak waren de onderdelen hier het goedkoopst. Levertijden staan netjes aangegeven. Ontvangen producten doen het allemaal goed, dus heb ik niks terug hoeven sturen. Al met al ben ik erg tevreden en mijn PC doet het heel goed.
Enige minpunt over de website: meldingen inschakelen voor prijsdalingen op Alternate.nl zelf wilde af en toe niet helemaal goed werken of dan moest ik het meerdere keren instellen voor het daadwerkelijk werd opgeslagen.

De levertijden klopten allemaal, ook die van producten die ik in januari heb besteld, waarbij het 80+ dagen zou duren (die kwamen zelfs een weekje eerder dan verwacht binnen). Je krijgt voldoende updates zodat je goed kan verwachten wanneer je pakketje binnenkomt.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl