Azerty

Beste,

Allereerst willen we onze oprechte excuses aanbieden voor de vervelende ervaring die je hebt gehad met ons servicetraject.

Bij binnenkomst van de server hebben we deze met spoed behandeld en getest. Zoals vermeld hebben we de desbetreffende server doorgestuurd naar de fabrikant voor service, initieel zonder de extra componenten die je erbij hebt geleverd. Omdat wij voor deze specifieke server geen testcomponenten beschikbaar hebben, konden wij de componenten niet testen voordat we de server opstuurden. De doorlooptijd bij de fabrikant bedraagt doorgaans 2-4 weken, en hier hebben wij helaas geen invloed op.

Bij retourkomst van de server hebben we de meegeleverde componenten teruggeplaatst en de server opnieuw getest, nadat de fabrikant het moederbord had vervangen. We constateerden toen dat het initiële probleem nog steeds aanwezig was (code 00). Dit hebben we aan je gecommuniceerd en je meerdere opties aangeboden, waaronder het opsturen van een andere processor/geheugen, aangezien deze componenten niet bij Azerty zijn aangeschaft en wij de garantieafhandeling niet voor je kunnen uitvoeren. Deze optie hebben we aangeboden zonder verdere test-/werkplaatskosten in rekening te brengen, uit coulance en bereidwilligheid, omdat we de situatie graag samen willen oplossen. Helaas hebben we vernomen dat je niet bereid bent om een andere CPU/geheugen naar ons op te sturen. We hebben de situatie en onze bereidwilligheid nogmaals benadrukt, maar hierna hebben we geen reactie meer ontvangen.

Na een periode van stilte heb jij telefonisch contact met ons opgenomen. We hebben de situatie opnieuw uitgelegd en in goed overleg, na navraag bij de fabrikant, hebben we de gehele server opgestuurd zodat zij deze in zijn geheel konden testen. We hebben duidelijke afspraken hierover gemaakt, die ook per e-mail zijn bevestigd. De server is vervolgens retour gekomen met de melding dat deze naar behoren werkt met de test hardware van de fabrikant hiervan hebben wij ook screenshots overhandigd. Volgens afspraak hebben we de server naar je geretourneerd met de bijbehorende kosten; dit hebben we nadien ook telefonisch uitgelegd. Wij hebben naar ons beste vermogen geprobeerd je zo goed mogelijk te helpen. Het spijt ons dat je dit anders hebt ervaren en dat de verwachtingen niet overeenkwamen, ondanks de duidelijke afspraken.

Lisanne
Klantenservice Azerty