AlgemeenIk heb onlangs een MSI gamingmonitor gekocht bij Megekko, die ik binnen de wettelijke retourtermijn heb teruggestuurd. Na ontvangst beweert Megekko dat er een kras op het scherm zit, en dat ik daardoor verplicht ben de monitor opnieuw af te nemen. Ze leveren echter geen bewijs dat deze schade er al bij ontvangst aanwezig was.
Tijdens mijn gebruik - maximaal een uur - was er absoluut geen sprake van zichtbare schade. Als consument word ik nu verantwoordelijk gehouden voor iets wat ik niet heb veroorzaakt. zonder enig hard bewijs van hun kant.
Heb inmiddels een melding gemaakt bij de ACM, en ik overweeg verdere stappen. Megekko is niet aangesloten bij een geschillencommisie en hebben geen nummer waarop je contact kan nemen, wat voelt als een oneerlijke situatie.
Zolang dit niet is opgelost, raad ik Megekko absoluut niet aan. Je loopt bij een retour het risico op onterechte schadeclaims en een gebrek aan transparantie
Doos met de monitor is geleverd dus voldoende verder was de verpakking zover ik het nog weet in orde.
KlantenserviceMegekko is niet aangesloten bij een geschillencommisie en is buiten een email adres niet telefonisch te bereiken voelt als oneerlijk.
Daarbij sinds ons meningsverschil is er maar 1 reactie per email verstuurd vanuit Megekko wat naar mijn mening erg summier is.
Er wordt duidelijk niet naar een oplossing gezocht.