Max ICT B.V.

Op 1 februari een heggenschaar besteld omdat ze daarop een hele goede deal konden leveren. Bezorging duurde langer dan beloofd (13-02), maar bleek ook nog eens niet extra ingepakt te zijn. Doordat er (vermoedelijk) mee gegooid is door de bezorger is de doos geknakt, en daardoor de heggenschaar gebroken. Toen begonnen de problemen: RMA aanvraag (13-02) werd maar niet op gereageerd, achteraan moeten bellen om een eindelijk een retourlabel te kunnen krijgen (27-02). Vlak voor mijn vakantie (16-03) nog gebeld waarom de status nog steeds op "nog niets ontvangen" stond, waarna mij telefonisch is bevestigd dat het pakket er al stond en het die dag afgehandeld zou worden. Door vakantie kon ik er niet meer achteraan bellen, maar ik krijg uiteindelijk op 14-04 pas de bevestiging dat de RMA afgehandeld is, en het geld kwam op 16-04 terug. Twee maanden wachten voor een simpele DOA RMA dus.

Niet extra ingepakt, en de verpakking in de productdoos zelf was ook niet afdoende: ik weet niet of dit een retour is geweest van iemand anders, wat ik kan mij haast niet voorstellen dat de fabrikant dit zo zelf ingepakt heeft. Doos is tijdens verzending geknikt, en daardoor is het product doormidden gebroken.

Aan de telefoon heel enthousiast om dingen te regelen, maar helaas moet je er dus wel continue achteraan bellen. Daarnaast is de laatste toezegging ("we regelen het vandaag") niet nagekomen, dat is een maand geworden.

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops