AlgemeenOnlangs heb ik bij Alternate de Asus ROG Astral GeForce RTX 5080 OC aangeschaft, en ik kan met zekerheid zeggen dat dit een absolute topkaart is. De bouwkwaliteit straalt klasse uit, de prestaties zijn fenomenaal en de kaart blijft verrassend koel, zelfs onder zware belasting.
Voordat de actie bekend was had ik op 7 april al een review achter gelaten op de website zelf. Nu ook nog een keer op Tweakers!
Na aankopen bij diverse webshops viel Alternate meteen op door hun uitstekende service. De website is overzichtelijk en snel, maar vooral de telefonische support maakt het verschil: je krijgt direct een deskundige medewerker aan de lijn die echt de tijd voor je neemt. Geen script, geen haast, gewoon eerlijke hulp.
KlantenserviceWat Alternate echter echt doet uitsteken boven andere aanbieders, is de service. Ik heb in het verleden bij meerdere websites PC-componenten en randapparatuur gekocht, maar geen enkele komt in de buurt van de klantvriendelijkheid die Alternate biedt.
De website is overzichtelijk, snel en gebruiksvriendelijk, maar wat ik vooral wil benadrukken is hun telefonische support. Je krijgt snel een medewerker aan de lijn die duidelijk weet waar hij of zij het over heeft, en ook écht de tijd neemt om je verder te helpen. Geen script, geen haast, gewoon eerlijke en deskundige hulp.