AlgemeenIk heb onlangs een complete PC samengesteld met onderdelen besteld via Alternate.nl, en ik ben erg onder de indruk van de ervaring. De PC Builder tool op hun website is een absolute aanrader: het maakt het selecteren van compatibele onderdelen snel, eenvoudig en stressvrij. Elke component wordt duidelijk beschreven, met gedetailleerde informatie die helpt om weloverwogen keuzes te maken en fouten te voorkomen. Wat ik vooral waardeerde, is de optie om de PC volledig samengesteld geleverd te krijgen, wat een hoop gedoe scheelt. Bovendien vond ik de prijzen erg competitief in vergelijking met andere aanbieders. De website is gebruiksvriendelijk, het bestelproces verliep soepel en de levering was keurig op tijd. Al met al een uitstekende service die ik iedereen zou aanbevelen die een PC wil bouwen!
VerzendingVerzending was snel en moeiteloos gegaan. Alles ook netjes ingepakt met genoeg bescherming!
KlantenserviceHoewel ik geen direct contact nodig heb gehad met de klantenservice kan ik wel waarderen hoe er veel mail contact is na een bestelling. Een PC samenstellen is spannend en mag ook wel wat kosten. Duidelijk mail contact vanuit Alternate.nl zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van elke stap!