Megekko

Ik heb in het verleden veel besteld en ben altijd tevreden geweest. Echter, na drie maanden kreeg ik te maken met een set onstabiele RAM-sticks. Deze heb ik geretourneerd, omdat ik inmiddels een vervangende set bij Megekko had besteld.

Megekko weigert echter mee te werken aan een terugbetaling. In plaats daarvan hebben ze de geretourneerde RAM-sticks omgeruild en een nieuw paar opgestuurd. Op zich is dat een nette oplossing, maar in dit geval niet passend. Ze weigeren de oorspronkelijke set terug te nemen en blijven herhalen dat de herroepingsperiode van 30 dagen is verlopen. Daardoor zit ik nu opgescheept met een extra RAM-set waar ik niets mee kan.

Scorekaart voor Megekko