Max ICT B.V.

Beste PizzaMan79,

Het spijt ons enorm om te horen dat je ervaring met onze bezorging en klantenservice zo negatief is geweest. Dit is absoluut niet de service die wij willen bieden, en we begrijpen volledig hoe frustrerend dit voor je moet zijn.

We willen je oprecht onze excuses aanbieden voor de vertraging in de levering en het gebrek aan communicatie rondom je bestelling. Dit is niet de manier waarop we normaal gesproken met onze klanten omgaan en we nemen je feedback zeer serieus. We zullen dit intern onderzoeken om te voorkomen dat dit soort situaties zich opnieuw voordoen.

Wat betreft je verzoek om het product te ontvangen en je contact met onze klantenservice, dit is duidelijk niet goed afgehandeld. Je hebt geen passende en tijdige antwoorden gekregen, en dat is onaanvaardbaar. We zullen ervoor zorgen dat je situatie wordt opgevolgd en dat we het juiste herstel bieden.

We willen je graag helpen om dit alsnog op te lossen. Zou je ons kunnen voorzien van je ordergegevens via webcare@maxict.nl? Dan kijken we direct naar de status van je bestelling en zorgen we ervoor dat dit snel wordt afgehandeld.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we hopen dit zo snel mogelijk voor je op te lossen.

Team Max ICT

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops