Max ICT B.V.

MaxICT het bedrijf waar ik als een van weinige het altijd voor op nam maar helaas wordt ik nu zelf ook flink in het ootje genomen.

Op 7 maart plaats ik een bestelling die direct leverbaar was.
Op 9 zie ik dat de videokaart die ik besteld heb bijna 100 euro goedkoper is en mijnes is nog niet uitgeleverd.

Ik bel op en heb een prettig gesprek met Guido. Ik stel Guido de vraag wat handig is om te doen? Zelf opnieuw te bestellen of als hij het wil doen?
Guido stelde voor om het voor mij te doen top!
Nu achteraf blijft dat ze een lager bedrag gaan crediteren dan waar hij oorspronkelijk voor te koop stond. Guido kan niet terug vinden in zijn systeem dat de kaart voor die prijs te koop heeft gestaan en ik moet maar met bewijs komen.
Ik heb screenshots laten zien van Tweakers: uitvoering: INNO3D GeForce RTX 5080 X3 GAMING OC
Met daarbij de prijs maar hij geeft aan dat dit niet afdoende is.

Spijtig heb tientalle bestellingen bij ze gedaan zakelijk en partuclier en dit was hierbij de laatste.

Aanvulling op reactie van MaxICT:

Het heeft niks met Coulance te doen. Het enige wat ik me zelf kan kwalijk nemen is dat ik er niet voor gekozen heb hem zelf te bestellen. Dit heb ik aan aan jou overgelaten in goede trouw.
De prijs die op tweakers vermeld stond was jullie prijs en van niemand anders ik had heb tevens ook in mijn winkelmand. Ik heb tevens deze vraag neer gelegd bij tweakers om te kunnen aantonen dat ik gelijk heb.
Het is betreurig dat je de rollen probeert om te draaien en de schuld in mijn schoenen probeert te schuiven.

Niet willen mee denken in een oplossing en voetbij stuk houden.

Hoi Steven,

Bedankt voor je telefoontje en je bericht. Naar aanleiding van je vraag heb ik alles goed uitgezocht, zowel in onze administratie als via Tweakers. Daarbij heb ik geen aanwijzingen gevonden dat er op het moment van jouw bestelling een andere prijs gold dan de prijs die jij hebt betaald. (Na de creditering)

Sterker nog, de prijs was gewijzigd zelfs nog voordat de bestelling omgezet was.Toch hebben we, uit coulance, een deel van het bedrag gecrediteerd om je tegemoet te komen. We hebben geprobeerd hierin zo open en behulpzaam mogelijk te zijn, ook tijdens de telefoongesprekken waarin we de situatie hebben toegelicht.

Daarom vinden we het jammer om te zien dat je toch een negatieve review hebt geplaatst. Het voelt voor ons alsof je daarmee alsnog probeert extra compensatie te krijgen, terwijl we echt ons best hebben gedaan om je op een redelijke manier tegemoet te komen.

Het is natuurlijk jammer als een klant besluit om afscheid te nemen, maar we hopen dat je begrijpt dat we eerlijk en transparant hebben gehandeld.

Met vriendelijke groet
M van Team Max ICT

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops