ALTERNATE.nl

Vriendelijk personeel en overzichtelijke website maar helaas was mijn ervaring niet vlekkeloos...

In het weekend een bestelling geplaatst met daarin o.a. een "normale" Fractal North XL. Vervolgens staat er in mijn factuur dat ik de 'charcoal black' variant heb besteld voor de 'normale' prijs.

Na telefonisch contact op de maandag werd mij verzekerd dat ik de 'normale' variant had besteld, de naamgeving op het factuur was een foutje en de producten zouden op serienummer uitgezocht worden dus zou ik me geen zorgen hoeven maken.

Eenmaal bij de afhaal balie (1,5 uur rijden) krijg ik alsnog de 'charcoal black' variant overhandigd en het bericht dat ze op dat moment niks kunnen omruilen.

Aangezien ik het niet zag zitten om weer 3 uur heen-en-weer te rijden OF dagen te wachten op een vervangende kast neem ik er genoegen mee maar jammer is het zeker.

UPDATE: inmiddels 1,5 week verder en nog steeds geen reactie gehad op mn mails over de verkeerde kast. Ook heb ik later nog een nieuwe monitor bij ze besteld die binnen 1 dag leverbaar zou zijn waar ik vervolgens een week op moest wachten.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl