Azerty

Ik had een KVM switch besteld.
De levering was redelijk rap - kwam bij een externe leverancier vandaan, maar was binnen enkele dagen gedaan, dus naar verwachting.

Tot mijn grote schrik bleek er een 2e hands product geleverd, zegel verbroken, en voorkant flink bekrast. Natuurlijk meteen teruggestuurt.
De afhandeling hiervan verliep wat stroperig, maar kwam uiteindelijk goed.

Klanten service gesproken en die gaven aan dat het toch echt om een "nieuw" product ging, en dat ik dan maar nog een keer hetzelfde product moest bestellen in afwachting van de retourgelden van de eerste.

Dit heb ik dus vol goede moed maar gedaan.
Doos kwam netjes aan.

Toch uitvoorzogt de camera erbij gepakt en een filmpje gemaakt van het uitpakken.
Wat blijkt, Wederom was de zegel van de KVM doos reeds vooraf verbroken door iemand (dus 2e hands), en wederom was de voorkant van de switch bekrast.

Ik sprak Azerty hier op aan, en die gaven aan om het product dan maar weer terug te sturen.

Qua snelheid is azerty altijd wel op tijd, echter als ik duidelijke fotos (en zelfs een filmpje) stuur waarbij duidelijk te zien is dat het product reeds open was bij ontvangst. En bekrast aan de voorkant. Geen blauw beschem folie in zicht.

En dan toch geen verzendkosten vergoed worden omdat het "krasjes op een beschermfolie" zou betreffen. Dan zijn we het daar vanzelfsprekend niet zomaar mee eens.

Naar mijn mening is azerty verantwoordelijk voor wat ze sturen, en als je dan een product stuurt met de zegel reeds verbroken, en duidelijk 2e hands kan het niet kloppen dat de consument vervolgens op moet dragen voor de verzendkosten.

Scorekaart voor Azerty