Azerty

Het gebruik van de Azerty-website vind ik gemakkelijk, je kunt de taakbalk gebruiken om tussen verschillende soorten onderdelen/producten te zoeken. Daarnaast zijn er ook nog veel keuze uit filters om toe te passen waardoor je een kleiner aanbod krijgt met de specificaties die jij wilt. betaling gaat gemakkelijk via iDeal ook is er de optie om met Bancontact, Apple Pay, Google Pay, en vele creditcards te betalen.

Ik heb het afgelopen jaar een aantal bestellingen gedaan bij Azerty, maar soms zitten er beschadigingen aan de dozen van de individuele producten. In mijn geval was er een beschadiging aan de doos van mijn moederbord, deze werkt echter nog prima

Onlangs nog contact gehad met de klantenservice van Azerty, omdat verwachte levertijd van producten niet als verwacht liep. Het bleek te komen doordat de leverancier ergens een vertraging had opgelopen. Ik zou het echter wel fijner vinden als ik hier zelf geen kwestie voor hoef aan te maken als de levering iets uitloopt. In plaats daarvan zou het fijn zijn om een mailtje van Azerty zelf te ontvangen waarin staat dat er een vertraging is opgelopen, door welke reden dan ook.

Scorekaart voor Azerty