ALTERNATE.nl

Ik hebt twee keer wat besteld bij mijn eerste keer moest ik 3 maanden wachter voor dat het product er kwam het gaat om een case. Heb paar gebeld waarbij ik niet wijzer werd. Op de website stond er ook een datum waar niet aangehouden werd, na twee maanden had ik iets klein verwacht vanwege de moeite. Dat bieden ze ook niet aan maar dat is logisch maar wel een extra service wat jammer is.

Bestelling twee ging snel en soepel. Ik werd steeds op de hoogte gehouden via de mail. Er stond bij vandaag voor 22:00 besteld morgen bezorgd dat is echter niet het geval, er zaten 5 werkdagen tussen. Het is geen probleem voor mij want er zat geen haast achter en ik werd steeds via de mail op de hoogte gesteld.
Alhoewel een top website met top services alleen jammer dat de bestelling niet klopt.

Ik heb één product op 21-11-2024 besteld en kreeg het 30-01-2025 binnen, waarbij de leverdatum op de website niet correct is.
Product twee: stond vandaag besteld voor 22:00 morgen binnen. Er zaten 5 werkdagen tussen.

De klanten service is precies wat je verwacht, ze proberen je echt te helpen ze
kunnen dat helaas niet. Niet dat ze incapabel zijn het is dat ze geen toegang hebben tot bepaalde functies of ze niet kunnen inzien wat de grootverkoper/onder leverancier doet.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl