Azerty

Anderhalve week geleden mijn gamepc bij Azerty gekocht. Erg goeie service, ook in het meedenken. Op de voeding zat een langere levertijd, in overleg en met advies van hun een andere voeding uitgezocht.
Ook waren ze vlot met wat korting op het moederbord.
Levertijd was super snel. Alles in zeer nette staat ontvangen. Ik hebgebruik gemaakt van deels assemblage, oa de koeling en processor op het moederbord laten plaatsen. Ook dit werdt zeer netjes en goed verpakt geleverd. Complimenten aan de assemblage dienst maar ook de service van de klantenservice is super! Erg blij met de gekochte onderdelen maar vooral de service van deze webshop doet me zeker terugkomen!

Levertijd was precies zoals vtv aangeven.
Alles heel netjes met zorg verpakt. Alle loze ruimte door veel verschillende maten doosjes in 1 grote doos was erg netjes met luchtzakken opgevuld waardoor niks vrij kon bewegen. En ook het in elkaar gemonteerde deel was erg netjes verpakt! Complimenten want heb dit elders wel heel anders mee gemaakt in het verleden.

Meerdere malen contact gehad met klantenservice en elkeeer met verschillende personen zeer goed geadviseerd en geholpen! Wordt tijd voor je genomen en je krijgt goed advies van de eventuele verschillende afdelingen.

Scorekaart voor Azerty