AlgemeenIk wilde een nieuwe pc bestellen en diezelfde dag nog laten leveren. Daar zat ook nog een persoonlijke korting in voor een moederbord die niet op de site zelf staat maar wel in mijn account. Helaas kon ik niet de optie avond levering kiezen terwijl ik wel aan alle voorwaarden voldeed.
Hierop gebeld met klantenservice van Alternate en dit uitgelegd. Die vriendelijke dame bood aan om de gehele bestelling van 21 artikelen handmatig in te voeren en alles te regelen zodat ik diezelfde avond nog de computer in huis zou hebben.
Alles werd ingevoerd aan de telefoon, geverifieerd dat we het juiste hadden en ook nog eens keurig de kortingen verwerkt. In de avond werd dan ook mooi de nieuwe pc geleverd. Dit is wat ik noem perfectie in klantenservice! Hier kunnen andere webshops/winkels nog wat van leren. Ik geef Alternate 10 sterren !!
Alle bestelde producten werden keurig volgens afspraak voorzien van een beveiligingscode in de avond geleverd.
KlantenserviceZoals al in de algehele beschrijving verteld is de klantenservice van Alternate er 1 om trots op te zijn als ik eigenaar was. Keurig, vriendelijk en kwaliteitsgericht.