ALTERNATE.nl

Mijn systeem was flink verouderd en aan vervanging toe. Omdat ik niet heel veel tijd heb kom ik toch altijd weer uit bij de best buy guide van Tweakers. Dit is voor mij een uitkomst om een goed systeem samen te stellen zonder weken onderzoek te doen.

Maar dan het bestellen. Ik ben er wel achter gekomen dat de prijzen niet enorm veel uit elkaar liggen bij de bekende sites en dan kom ik toch weer terug bij Alternate.nl
Ik heb in het verleden vaker via Alternate besteld en dat is tot nu toe prima verlopen. De prijzen zijn competitief en het bestelproces zelf was eenvoudig en snel. Ik kon mijn gewenste producten met een paar klikken in mijn winkelwagentje plaatsen en de stappen om af te rekenen waren helder en overzichtelijk. Het was fijn dat ik verschillende betaalmethoden kon kiezen, wat het voor mij nog gemakkelijker maakte om mijn bestelling te plaatsen.

Daarnaast waardeer ik de transparantie in de prijzen en de duidelijke informatie over verzendkosten en levertijden. Al met al ben ik zeer tevreden over mijn ervaring met alternate.nl en kan ik het iedereen aanraden die op zoek is naar een betrouwbare en efficiënte online winkelervaring!

De bestelling is net geplaatst maar ik ben niet anders gewend dan dat de producten op tijd worden geleverd en dat ze prima zijn verpakt.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl