ALTERNATE.nl

Wij hebben een desktop samengesteld en deze door Alternate laten bouwen. Bij ontvangst van het systeem bleek de grafische kaart niet correct ingebouwd te zijn, met schade aan de componenten tot gevolg. Daar heeft de kwaliteitscontrole duidelijk gefaald.
Het systeem is retour gegaan en heeft tijdens transport schade opgelopen. Vervolgens duurde het meer dan een maand voordat alles werd hersteld en opgeleverd. Sinds de initiële bestelling is er bijna 2 maand voorbij, echt teleurstellend voor een bedrijf die ik heel anders ken.

Deze is niet op conto van Alternate maar van DHL, mij is verteld dat de retourzending met veel schade bij Alternate is aangekomen waardoor de herstelwerkzaamheden meer tijd hebben gekost.

De telefoondienst heeft het nogal druk waardoor de wachtrij oploopt. De beloofde terugbel acties blijven vaak uit.

De retour afdeling was niet erg pro-actief naar oplossingen aan het zoeken. Er waren onderdelen die pas laat geleverd zouden worden waarvan ik niet op de hoogte werd gehouden en er van hun uit ook geen alternatief werd aangeboden.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl