AlgemeenAzerty is echt nog steeds mijn nummer 1 winkel als het op hardware aankomt. Ik ben altijd blij met hun service en voorraad. Meestal ben ik van de impulsaankopen en is het fijn om z'n winkel om de hoek te hebben
Zoals ik al eens eerder in een review over hun heb geschreven kom ik hier nu al z'n 20 jaar voor mijn hardware onderdelen.
Als 12, 13, 14 jarige op het fietsje naar Azerty om spulletjes op te halen. Inmiddels gelukkig gewoon met de Auto. Wel is waar woon ik niet meer in Raalte, maar gelukkig nog wel dichtbij genoeg dat ik makkelijk in een uurtje heen en weer kan om mijn (inmiddels vaak iets duurdere ) spulletjes op te halen.
Zoals eigenlijk alle andere keren waren de spullen voor mijn nieuwe 9800x3d systeem bij hun op voorraad en kon ik ze diezelfde middag nog afhalen.
Eenmaal thuis natuurlijk alles direct in elkaar gezet en getest!
Helaas bleek het ook nodig om een nieuwe voeding te halen. Gelukkig was ik die dag erna toch in Raalte; waar ik direct ook de nieuwe voeding mee kon nemen.
Deze uiteraard 's avonds direct ingebouwd en kon het gamen beginnen!
Ik kan Azerty zeker aanraden! Of je een computer of onderdelen nodig hebt, bij Azerty weet je zeker dat je goede service en snelle levering krijgt.
Bij bovenstaande hardware heb ik als laatst ook nog een nieuwe headset besteld.
Deze werd de volgende dag geleverd via PostNL. Alles netjes en goed verpakt.
Ter plaatsen in de winkel nog even wat dingen nagevraagd aan de medewerkers achter de balie. Deze vragen werden goed en duidelijk beantwoord, Niet direct door de dame achter te balie, maar wel door een van haar (wellicht technischere?) collega's.