AlgemeenIk heb mijn nieuwe game pc gemakkelijk zelf kunnen samenstellen met de pc-builder functie op de website. Door deze functie kon ik eenvoudig alle componenten toevoegen en zien of deze compatibel met elkaar zijn. Dit voorkomt fouten in de build. Er is altijd wel een product met een lopende actie, waardoor de prijs/kwaliteit goed is ten opzichte van concurrenten. Via de pc-builder kon ik gemakkelijk de geselecteerde producten in mijn winkelwagen toevoegen, waardoor bestellen zeer gemakkelijk ging. Het betaalproces kon ik snel doorlopen, waarbij meermaals gevraagd werd om mijn bestelling te controleren. Voor sommigen kan dit misschien vervelend zijn, maar ik vond het persoonlijk erg fijn. Uiteindelijk is het een prijzige bestelling en daarnaast wil je zo snel mogelijk aan de slag met bouwen. Door goed de bestelling te controleren voorkom je een foutieve bestelling en daarmee teleurstelling.
Al met al heb ik een zeer fijne ervaring gehad met Alternate voor mijn bestelling.
ORDERNUMMER: 258274301
Na het doorvoeren van mijn order werd deze dezelfde dag nog verstuurd. Er werd duidelijk gecommuniceerd over de status van mijn bestelling en dat ik deze de volgende dag zou ontvangen. Het duurde wel lang voordat ik hier een exacte tijd van kreeg, maar dat ligt eerder aan de externe leverancier. De bestelling ontving ik ongeveer 24 uur na mijn order. Alle componenten zaten goed ingepakt en er waren geen beschadigingen op te merken. Gewoon goed dus.
KlantenserviceIk had een vraag over een bepaald product binnen mijn aankomende PC build. Toen ik de chatbot deze vraag stelde kon deze mij geen antwoord geven. Dit gebeurde op een rare manier waarop de bot opeens geen reactie meer gaf. Toen ik de bot zelf aangaf dat ik een echte medewerker wilde spreken verbond deze mij direct door. Binnen een ogenblik had ik een medewerker in de chat. Deze kon mijn eerder gestelde vraag echter niet inzien, dus deze moest ik opnieuw stellen. Hier zit dus wel een verbeterpunt. Voor de rest is mijn vraag snel, goed en helder beantwoord, waardoor ik een snelle keuze heb kunnen maken.