ALTERNATE.nl

Al jaren bestel ik af en toe producten bij Alternate. En met jaren, bedoel ik dat wanneer je toentertijd per ongeluk "alternate.com" intypte als URL, je bij een heel ander soort website uitkwam. Moest ik toen als jongetje even aan mijn ouders uitleggen dat ik toch echt naar een computerwinkel wilde gaan i.p.v. een community met een hoop volwassen speelgoed van leer/rubber dat bij een bepaald soort rollenspel (lifestyle?) hoort. Had uiteraard niets met de website van alternate te maken, maar vind het toch nog steeds grappig. Gelukkig heeft alternate de .com domeinnaam inmiddels al jaren geleden overgekocht, en kom je braaf bij de Duitse webshop van alternate terrecht waar je je naar je ouders niet voor hoeft te verantwoorden op dat vlak.

Enfin, feit is dat ik eigelijk nooit klachten heb gehad met deze winkel. Zowel online alsook op locatie (toen nog Ridderkerk) producten besteld.

Ik werk nu bij een klein bedrijf waar een paar jaar geleden geleden (op naam van dat bedrijf) een computer is aangeschaft voor machine learning. Bleek later een defecte GPU in te zitten en blijkbaar hebben ze dat extreem snel opgelost zodat we als bedrijf nauwelijks downtime hadden. De nieuwe kaart was al onderweg voordat de oude was teruggestuurd.

Kortom, mijn ervaring met Alternate is gewoon goed. Er zijn natuurlijk een hoop goede webshops, maar alleen bij Alternate kan ik over een periode van meer dan 20 jaar zeggen dat het een goede, degelijke webshop is met prima prijzen.

Nooit problemen gehad met levering. Altijd op tijd verzonden conform de voorraadstatus.

Bij problemen, nooit gedoe met de klantenservice gehad. Altijd correct geholpen op een klantvriendelijke en oplossingsgerichte manier.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl