AlgemeenIk bestel regelmatig bij Alternate.nl en ben erg tevreden over de gebruiksvriendelijke interface van de website. Het is eenvoudig om producten te vinden en de specificaties zijn duidelijk weergegeven. Wat deze site voor mij uniek maakt, is de toegang tot geavanceerde filterfuncties. Hierdoor kan ik precies de producten vinden die ik nodig heb.
VerzendingDe verzending verloopt altijd snel en mijn bestellingen komen vrijwel direct de volgende dag aan. Een klein minpuntje is soms de kwaliteit van de verpakking. Zo kocht ik onlangs RAM-sticks die via de brievenbus werden bezorgd in een minder goedgewatteerd pakketje. Aangezien RAM-sticks vrij kwetsbaar zijn, maakte ik me daar even zorgen over. Gelukkig functioneren ze perfect en heb ik er geen problemen mee ondervonden. Andere producten die ik heb besteld, waren gelukkig altijd goed verpakt, dus wellicht was het deze keer een uitzondering.
KlantenserviceDe klantenservice van Alternate.nl vind ik uitstekend. Ze maken het bijzonder eenvoudig om contact met hen op te nemen. Ik kan Alternate bereiken via verschillende kanalen, waaronder een telefoonnummer, wat tegenwoordig vrij zeldzaam is.