ALTERNATE.nl

Tot 10 jaar geleden, was het mijn favoriete pc componenten zaak, zeker toen het nog mogelijk was om in het pand in Barendrecht rond te dwarrelen en wat nieuwe spullen uit te testen :-) maar toen kwam Tweakers met een betere prijsvergelijker en vielen bedrijven als Megekko en Azerty op met concurrerende prijzen waardoor het voor mij niet meer zo vanzelfsprekend werd om voor Alternate te gaan!!
Tot 2 weken geleden, ik stond met smacht te wachten op de lancering van de nieuwe Radeon 9070 videokaarten en had meerdere websites paraat, nou Megekko was sowieso onbereikbaar op het "moment suprême" maar bij Alternate kon ik gewoon voor de MSRP prijs een mooie Asus Prime kaart kopen, alles verliep vlekkeloos en de volgende dag met DHL was het binnen dus blij dat Alternate nog steeds een verschil kan maken wanneer het telt ;-)

Verzending waarbij zoals altijd tegenwoordig je best goed geïnformeerd wordt, al kon ik via DHL niet de optie vinden om het een dag later dan gepland binnen te krijgen zoals ik liever had gehad (misschien in verband met het feit dat ik een QR code moest laten zien) maar goed, mijn eigen schema wat aangepast en binnen de aangegeven tijdstip was het binnen, kartonnen doos was heel maar emballage van de videokaart toonde een lichte scheur maar niets om mij zorgen te maken, de zegels zaten erop!!

Scorekaart voor ALTERNATE.nl