Max ICT B.V.

Prijzen van bestelde producten waren "oke", wellicht soms ietsje hoger dan bij andere partijen.

Sommige producten staan er wel meerdere keren op met verschillende prijzen, wat een beetje wazig is.

Klantenservice was altijd snel te bereiken (heb voor mijn gevoel nooit langer dan 1 minuut moeten wachten), vriendelijk, snel, en kundig.

Verzending is redelijk rap en keurig gebeurd, echter werden sommige onderdelen (zoals de kast) wel los verzonden (via Fedex) en zonder zichtbare verzendbevestiging op de website of in mijn mailbox. Ik was gelukkig thuis toen een van de onderdelen werd geleverd, maar dat had dus eventueel mis kunnen gaan.

Wat de horrorverhalen betreft heb ik daar dus deze keer niet veel van mogen meemaken.

Qua kwaliteit van de levering en snelheid heb ik niets te klagen. Alle onderdelen vielen vooralsnog binnen de verwachte levertijden. 1 Product had een wat langere levertijd waardoor het 'gehele' pakket wat langer op zich liet wachten.

Wel had ik wat problemen met los verzonden onderdelen, zo was er geen track & trace verstuurd naar mijn mailbox en was er op mijn account ook niet inzichtelijk dat de bestelling was verzonden.

Als ik niet thuis was geweest waren sommige onderdelen dus misschien weer retour gegaan en had ik langer op m'n bestelling moeten wachten, dat kan wel beter.

Werd snel beantwoord, snel geholpen, en de mensen konden altijd snel en duidelijk informatie geven. Verder totaal geen klachten over.

Beste Alpha]-0mega-,

Hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve review! We zijn blij te horen dat je ervaring met onze klantenservice en verzending over het algemeen goed was. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om ons te laten weten waar we kunnen verbeteren.

Wat betreft de producten die meerdere keren met verschillende prijzen op onze website staan, nemen we je opmerking serieus. We zullen dit verder onderzoeken om ervoor te zorgen dat de informatie duidelijker en consistenter is voor onze klanten.

Daarnaast begrijpen we dat het ontbreken van een verzendbevestiging en het niet kunnen volgen van de levering voor verwarring kan zorgen. Dit is uiteraard niet de bedoeling, en we zullen kijken hoe we dit proces kunnen verbeteren om te zorgen dat alle klanten een heldere update ontvangen over hun zending.

We vinden het fijn om te lezen dat je niet veel van de negatieve ervaringen hebt meegemaakt die soms gedeeld worden, en dat je tevreden bent met de snelheid en kwaliteit van onze service. We hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te kunnen zijn, en aarzel niet om ons te benaderen als je vragen hebt of hulp nodig hebt.

Team Max ICT

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops