AlgemeenGoede nette prijs, snelle levering en goed verpakt. Waar ik niet tevreden over was is het volgende: ik zocht eerst een moederbord op de website. Daarbij stond vermeld 'gratis levering'. Ik doe die in de winkelmand en shop daarna nog verder om nog een artikel toe te voegen (een ventilator). Die ook nog toegevoegd en daarna afgerekend. Pas na het afrekenen kwam ik er achter dat de gratis verzending verwijderd was. Ik heb daar klantenservice over benaderd en kreeg als antwoord dat de ventilator normaal verzendkosten heeft, het moederbord niet. Door het combineren van deze twee laat met de gratis verzending vervallen. Ik persoonlijk vond dat niet erg netjes.
VerzendingNetjes verpakt. Pakket ook geleverd volgens vermelde levertijd op de website.
KlantenserviceGoede nette prijs, snelle levering en goed verpakt. Waar ik niet tevreden over was is het volgende: ik zocht eerst een moederbord op de website. Daarbij stond vermeld 'gratis levering'. Ik doe die in de winkelmand en shop daarna nog verder om nog een artikel toe te voegen (een ventilator). Die ook nog toegevoegd en daarna afgerekend. Pas na het afrekenen kwam ik er achter dat de gratis verzending verwijderd was. Ik heb daar klantenservice over benaderd en kreeg als antwoord dat de ventilator normaal verzendkosten heeft, het moederbord niet. Door het combineren van deze twee laat met de gratis verzending vervallen. Ik persoonlijk vond dat niet erg netjes.