Reichelt

Een aantal maanden geleden twee machine onderdelen besteld. Geen orderbevestiging ontvangen, geen verzendbericht ontvangen.

Bij informeren kwam - na ruim twee maanden en een herinnering - dan eindelijk een ordernummer om de hoek, via een automatische mail met een PDF met de status van de bestelling. Status: bezorgd. Na verzoek om voorstel tot oplossing kwam alleen de mededeling: u heeft de verzending ontvangen. Niet dus, daar begon dit mee, dus dat heb ik wederom aangegeven. Daarop volgde een DHL formulier waarop ik moest invullen dat ik geen product ontvangen had, welke getekend en gescand moest worden.

Twee weken later, wederom zonder enige communicatie, stond de DHL bezorger voor de deur met de bestelde producten. Uiteindelijk dus naar tevredenheid opgelost, maar na vier maanden kunnen de verjaardagscadeaus zo door naar volgend jaar.

Geen verzendbevestiging, Track and Trace of enige andere vorm van communicatie. Prima verpakking.

Geautomatiseerde antwoorden, reacties duren lang en hebben herinneringen nodig, dezelfde informatie wordt meermaals gevraagd.

Scorekaart voor Reichelt