ALTERNATE.nl

Alternate is al jarenlang mijn go-to webshop voor alles wat met PC-hardware en gaming te maken heeft. Mijn eerste game-pc heb ik hier meer dan 10 jaar geleden samengesteld en sindsdien heb ik mijn setup meerdere keren geüpgraded met onderdelen van Alternate. Van moederborden en videokaarten tot power supplies, toetsenborden en muizen – ze hebben een uitgebreid assortiment met scherpe prijzen. Wat ik vooral waardeer, is dat ze vaak de nieuwste producten snel op voorraad hebben en hun website duidelijke specificaties en productomschrijvingen biedt. Daarnaast gebruik ik Tweakers al jaren om producten te vergelijken en Alternate komt hier vaak als een van de betere opties naar voren.

---

Omdat ik in de buurt woon, kies ik meestal voor afhalen in plaats van bezorging. Bij Alternate gaat dit altijd razendsnel: je plaatst je bestelling, krijgt binnen korte tijd een bericht dat het klaarstaat, en bij het ophalen word je vriendelijk en efficiënt geholpen. Dit geeft me ook extra zekerheid dat mijn producten onbeschadigd blijven, want hoe bezorgdiensten met pakketten omgaan, blijft toch altijd een gok. Voor mensen die niet in de buurt wonen, biedt Alternate natuurlijk ook bezorging. Uit ervaringen van vrienden weet ik dat ze hun pakketten goed verpakken, wat cruciaal is bij kwetsbare PC-componenten.

Onlangs had ik een probleem met een van mijn toetsenborden en besloot contact op te nemen met de klantenservice. Ik werd snel en professioneel geholpen, waarbij ze me stap voor stap door de mogelijke oplossingen leidden. Dankzij hun advies werkt het toetsenbord nu weer perfect, zonder dat ik het hoefde terug te sturen. Het is fijn om te merken dat ze echt meedenken en niet zomaar standaard antwoorden geven.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl