AlgemeenIk heb bij Azerty een Fractal Design North XXL behuizing gekocht als 2e-kans product. Zo werd de behuizing, ondanks de hoge prijs, net wat aantrekkelijker voor mij. Ik bespaarde namelijk zo’n 36 euro, waar ik vervolgens een setje mounting brackets mee kon kopen. Voor mijn nieuwe build wilde ik deze behuizing heel graag hebben vanwege de mooie hout-looks, maar omdat het een 2e-kans product was en er geen foto’s van mogelijke beschadigingen bij stonden, had ik mijn twijfels.
Wat me extra liet aarzelen, was dat ik in de retourvoorwaarden zag dat je verzendkosten moet betalen als je iets terugstuurt. In mijn geval zou dat maximaal 16 euro zijn en dat voelde niet helemaal eerlijk als het product beschadigd zou aankomen. Daarom besloot ik contact op te nemen met de serviceafdeling, waar ik Dennis Kramer sprak. Hij begreep mijn zorgen en gaf aan dat ik de behuizing gewoon kon bestellen en mocht er schade zijn die voor mij onacceptabel was, dan mocht ik de behuizing zonder kosten retourneren. Dat stelde me gerust en gaf me het vertrouwen om de bestelling door te zetten.
Bezorging was erg snel. Voor de mounting brackets stond 2-3 dagen en 2 dagen na het geheel te hebben besteld stond de bezorger al op de stoep. Eerlijk gezegd ging ik ervan uit dat het maximaal 3 dagen zou duren voordat de brackets bij Azerty zouden aankomen en daarna nog naar mij verzonden moest worden. Geweldig dus.
Toen de behuizing werd bezorgd bleek er op 2 plekjes een héél klein beetje schade te zitten, maar het is zo minimaal dat ik er met de loep bij moet, haha. Dat was geen dealbreaker en gezien de korting die ik had gekregen, was het helemaal ok. Ding staat super vet bij mijn interieur.
Wat ik vooral waardeer, is dat Azerty hier niet star vasthield aan hun retourvoorwaarden, maar gewoon meedacht en een oplossing bood. Anders had ik de case waarschijnlijk nieuw gekocht. Dat laat zien dat ze servicegericht zijn en snappen dat je als klant soms twijfels hebt bij een aankoop. Al met al een fijne ervaring, hier bestel ik zeker weer!
De levering was erg snel. Mijn bestelling werd binnen twee dagen bezorgd, zelfs sneller dan verwacht. De case was goed verpakt. Echt topservice!
KlantenserviceDe service was super! Dennis Kramer begreep mijn zorgen en dacht mee over een oplossing. Dit gaf me vertrouwen in mijn aankoop.